Copyright 2020 - Custom text here

 

Van jongs af aan in blakende gezondheid!

 

Onder dit motto ontwikkelde Versele-Laga een nieuw product voor kweekkonijnen, Cuni Sensitive. Een volledig en licht verteerbaar konijnenvoeder dat garant staat voor een vlotte opname en een goede vertering.

Konijnen zijn gekend voor hun gevoelig darmstelsel en symptomen zoals lusteloosheid, diarree, opgezwollen buik en verminderde eetlust, zullen kwekers bekend in de oren klinken. Helaas zijn jonge konijnen vaak de eerste slachtoffers. Ze hebben nog te weinig weerstand en zijn vatbaar voor allerlei potentiële ziektes. Het is belangrijk de immuniteit, de opname en de groei van deze konijntjes te ondersteunen met een gezonde en evenwichtige voeding.

 

Cuni Sensitive staat garant voor een optimale darmwerking, dankzij een mix van etherische oliën en kruidenextracten wordt de vertering bevorderd en de weerstand verhoogt. De korrels bevatten ook een prebioticum dit stimuleert de gezonde bacteriën in de darm. Het coccidiostaticum beschermt ten slotte de gevoelige dieren tegen coccidiose en maximaliseert de algemene darmgezondheid.

 

Cuni Sensitive werd reeds warm onthaald door enkele konijnenkwekers. De invloed op de vertering van de konijnen was zeer positief ! Reden genoeg om Cuni Sensitive in huis te halen!


f t

Voorzitter

Geniets Roland
Kijkdorp 7- 9080 Beervelde
09/223.15.46, GSM: 0478.90.12.01
Registratienummer: 104
lidmaatschap of sponsering

belgischehangoorclub@hotmail.com
secretariaat.ovkv@hotmail.com

Blijf ons volgen

facebook 80x80 facebook 80x80 

      BHC          OVKV    

Linken naar sites